Thanksgiving coming up! Igår söndag gästade jag Nyhetsmorgon och bjöd på en smarrig thanksgiving meny! Nedan bjuder jag på super smarriga haricotsverts som passar perfekt till denna högtid och alla andra högtider! Vitlöksfrästa haricotsverts 4 portioner Du behöver: 200 g ostronskivling, strimlad 200 g haricotsverts Frityrolja att fritera i 4 cm färsk ingefära, strimlad 2 vitlöksklyftor, finhackade 1 färsk grön chili, finhackad 1 vårlök, finhackad 1 msk ljus sojasås rapsolja att steka i Gör så här: Värm oljan till 180 grader. Fritera ostronskivlingen tills den blir krispig. Låt rinna av på hushållspapper. Fritera därefter haricotsvertsen tills de får färg och blir lätt skrynkliga. Låt rinna av på hushållspapper. Fräs ingefära, vitlök och chili i lite rapsolja tills allt mjuknar och får färg. Avsluta med att vända ner vårlöken som får fräsa med lite snabbt. Häll på sojan och låt koka in. Vänd ner friterad ostronskivling och haricotsverts. Servera direkt! LOVe Markiz