Nektariner med valnötter, spenat och rädisor tillsammans med labneh ostbollar blir en riktigt ljuvlig sallad. Perfekt tillbehör till middagen eller som en lättare lunch. Ingredienser 2 nektariner 1 silverlök 1 knippe rädisa 0,5 gurka 2 dl valnötter 100 g bladspenat (eller babyspenat) 3 msk olivolja 1 msk citronsaft 150 g labneh, färskostbollar 1 knippe dill salt peppar Gör så här Skär nektarinerna i klyftor. Skala löken. Skiva lök, rädisor och gurka tunt. Hacka valnötterna grovt och rosta dem i torr stekpanna. Lägg spenaten på ett fat. Fördela lök, rädisor och gurka på spenaten. Ringla olivolja och citronjuice över grönsakerna. Lägg på nektariner och ostbollar (labneh) och strö sedan nötterna över och toppa med grovt hackad dill. LOVe Markiz