Mexicans food truck macka med friterad blomkål 4 portioner Ingredienser 4 baguetter 4 dl Grekisk yoghurt 1 dl El Taco Truck's Roasted Garlic 1 citron, skalet 2 msk salt 1 tsk svartpeppar 1 kg blomkål, tärningar 4 dl vetemjöl 1 msk paprikapulver 1 msk torkad timjan salt & svartpeppar 1 liter frityrolja Topping 3 msk Mangosalsa 2 msk Black beans Chipotle Mayo 100 g koriander, skuren 150 g salladslök, tunt skuren 300 g gurka, skivad 200 g nötter (jordnötter eller majs), krossade Gör så här: Blanda ihop yoghurt, Roasted Garlic sås, citronskal, salt och peppar i en bunke och lägg i blomkålen marinera i 30 minuter i rumstemperatur. Blanda ihop mjöl, paprikapulver, timjan, salt och peppar till en panering. Hetta upp oljan i en stor kastrull eller fritös till 180 grader. Ta uppblomkålen ur yoghurtmarinaden, panera i mjölblandningen och fritera 5-6 minuter tills blomkålen fått lätt färg. Skiva gurka, skär koriander och vårlök. Mortla nötter grovt. Fyll baguetter med Chipotle Mayo, mangosalsa, black beans, skivad gurka. Toppa med den Roasted Garlic marinerade blomkål och avsluta med koriander, salladslök och krossade jordnötter. LOVe Markiz