Hej, Hoppas att ni alla mår bra! Själv har jag åkt på en galen influensa och natten till idag har jag legat med 40 graders feber och mathem som inte levererade allt det som jag behövde för min medverkan idag i Nyhetsmorgon. Men tur är väl det att jag har en underbar man som åker och handlar allt så jag kunde försöka sova av mig febern och smärtan i kroppen. Jag har aldrig i hela mitt liv svettats och fryst så mycket som den här natten. Med feber och lite alvedon i kroppen plockade taxin upp mig idag 05.45. Det var en härlig och lång förmiddag tillsammans med Maria i Nyhetsmorgon och smakrika rätter blev det! Här bjuder jag på receptet till en av det rätterna som jag lagade på idag! Ingredienser: 1 zucchini 1 msk olja / kokosolja 2 msk solrosfrön 1 tumme färskingefära ½ tsk hel kardemumma 4 dl gröna ärtor 6 dl vatten Salt & Peppar 1 dl kokosgrädde 1 dl mynta Gör så här: Skär zucchini i tärningar. Hetta upp olja i en gryta och fräs solrosfrön i 1-2 minuter under omrörning. Tillsätt sedan kardemumman, riven ingefära och zucchini och fortsätt röra i 1 minut. Tillsätt ärtor, vatten salt och peppar, rör om och låt sjuda på låg värme under lock i ca 20 minuter. Vänd i kokosmjölk och rör om. Stäng av spisen och låt dra 5-10 minuter. Tillsätt mynta och mixa sedan till en fin soppa. Denna soppan är jätte god med lax till! Om man vill ha det toppa ugnsbakad lax vid servering. Klänning Lindex/ hårband Lindex /Porslin e.lejion/