Hej, Det har vart en bra vecka för mig och har hunnit jobba av lite jobb som släpat efter och trots det haft kvalitetstid med mina barn och min man som är det viktigaste för mig. Men jag har faktiskt denna veckan börjat komma in i mina rutiner med träning och kost och bara ätit GODIS en gång på natten. Sen jag fick barn och började natt amma så har mycket i mitt liv blivit upp och ner. Jag fick ju även mina barn tajt så den ena löste av den andra. Det är som en fotbollsturnering utan avbytare och 17 matcher. Så med det sagt så har jag inte sovit en hel natt sedan 2016 när jag började med IVF och sen jag blev gravid har jag börjat äta på nätterna så jag har under en lååång tid vaknat minst en gång varje timma och minst var annan om inte mer stoppat något söt eller salt i munnen. Den rutin har inte alls vart bra. Sömnlösa nätter + gott gott = DÅLIGT. Men denna veckan har jag vaknat många gånger per natt men bara en gång ätit något och det var godis. Men... jag har sprungit 3 gånger på morgonen gått 4 långa kvällspromenader Kört 2 gånger cirkelträning Jag är super nöjd. Idag när jag gick till affären för att handla lite mat till en plåtning kände jag oooooh jag orkar inte detta fyfan va tråkigt, men då sa jag till mig själv - fyfan Markiz skärp dig nu får du gaska upp dig! Min glädje halva palla liksom inte mer och bitter fittan hängde med och det blev en bra dag! Men det sagt så kommer här ett smarrigt recept inför helgen😇 BAKAD BLOMKÅL 1 st Blomkålshuvud ca 800 g 1 tsk flingsalt 1 msk paprikapulver 200 g smör, rumstempererat 3 st vitlöksklyftor, rivna eller pressade 2 dl parmesanost, riven Blomkål Sätt ungen på 175 grader. Ansa blomkålen, men ta inte bort blomkålsbladen. Lägg blomkålen på en plåt med bakplåtspapper. Smula över saltet. Lägg smöret i en bunke tillsammans med paprikapulver och vitlök. Vispa upp med en elvisp i ca 1 min. Massera in 1/3 av vitlökssmöret och baka i mitten av ungen i ca 40 minuter. Servera denna med grillad kyckling, fisk, ost eller kött! LOVe Markiz