Ingredienser BBQ KyckligSteak American Rub Vitlöks och honungs rostad sötpotatis 2 stora sötpotatisar 2 msk olivolja 2 tsk flingsalt 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1/2 tsk socker 1 hel vitlök, pressad 3 msk flytande honung 3 msk torkad dragon Bönsalsa med mandlar 2 dl borlotti bönor 2 dl gröna ärtor 2 dl black eye bönor 1/2 madlar 10 cm gurka, skuren i halvmånar 1 näve sugarsnaps, skurna 1/2 dl madlar Dressing 2 msk olivolja 1 msk limejuice 2 tsk rökt paprika 1 kippe koriander 1 schalottenlök, finhackad Cream corn med smak av chili och mynta 1 röd chilifrukt 2 klyfta vitlök 300 g majs 3 dl grädde 1 dl mynta, hackad salt peppar olja Gör så här: Vitlöks och honungs rostad sötpotatis Sätt ugnen på 200°C. Skölj, torka av och skär potatisen i klyftor. Blanda klyftorna med samtliga ingredienserna. Lägg på en ugnsplåt och ställ i ugnen i 30-35 minuter. Bönsalsa med mandlar Häll av spadet från bönorna och skölj. Blanda ihop med övriga grönsaker. Vispa ihop samtliga ingredienser i en skål. Blanda med bönsalladen. Cream corn med smak av chili och mynta Finhacka vitlök och chili. Fräs i lite olja i kastrull. Häll i fryst majs, rör runt och låt majsen fräsa med ett tag. Häll i grädden, salt, peppar. Låt stå och koka ihop ca 40 min. Inte stormkoka. Efter 40 minuter tar du en stavmixer och grovhackar majsröran. Toppa upp med lite mynta innan servering. Grilla lårfiléerna på direkt värme så den får fin färg och grilla sedan färdigt på indirekt värmen till en kärntemperatur på 70 grader. Om du får sötpotatis över är ett tips att göra en gott sötpotatismos. LOvE