Ingen rast och ingen ro! Dagarna bara springer förbi mig och jag hinner knappt med att svara på samtal eller meddelande. Ibland är det knappt så jag hinner laga middag 🍽 hahah. Här kommer ett recept som du snabbt och enkelt kan laga. Nyttigt också! Hummus bowl med paprikamarinerad kyckling Du behöver: 4 st kycklingfilé 1 st kycklingbuljong 2 msk tahini 1/2 dl paprikapuré Salt & peppar eftersmak tillbehör: 3 dl quinoa 150 g broccoli 150 g blomkål 2 dl vatten 1 st limejuice 50 g rödkål Ca 15 körsbärstomater 2 salladslök, strimlad 1 knippe dill Toppa med Sesamfrön Gör så här Koka upp vatten, kycklingbuljong i en kastrull. Lägg i kycklingfiléerna och koka under lock ca 10 min till en innertemperatur på 70°. Lyft upp och låt kallna. Skär kycklingen eller dra isär och blanda ner. Blanda sedan kycklingen med tahini och paprikapuré. Smaka av med salt och peppar. Koka upp quinoan enligt förpackningens anvisningar. Bryt broccoli och blomkålen, fräs sedan på högvärme i lite olja och tillsätt vatten och juicen från limen. Låt koka i ca 5 minuter eller tills att vattnet kokat bort. Strimla rödkål och dela tomaterna i halvor. Hacka dillen och löken grovt. Fördela hummusen och quinoan i skålar. Lägg sedan på kycklingröran, lime marinerade broccoli och blomkål, rödkål och tomaterna, toppa lök, dill och sesamfrön.