Tid att laga ca. 20-30 minuter Ingredienser: 500 g kycklingfärs 2 finhackade vitlöksklyftor 1 tsk paprikapulver 1 tsk salt ½ tsk peppar Kokossås: 1 burk kokosgrädde 1 hackad chili (går att plocka bort) 1 hackad vitlöksklyfta 1 msk riven ingefära 1 tsk strösocker Salt & peppar Till servering: Kokt ris, hackade cashewnötter & koriander Gör så här: 1. Blanda kycklingfärs, vitlök, paprikapulver, salt och peppar. Forma till stora bollar och bryn runt om i smör i en stekpanna. Genom att steka bollarna får du en fin yta men går även bra att koka direkt i kokossåsen. 2. Koka upp kokosgrädden tillsammans med övriga ingredienserna, smaka av med salt och peppar. Lägg sedan i kycklingbollarna och låt sjuda i ca 5-10 minuter. Servera med kokt ris och toppa med nötter och koriander. LOVe Markiz