Harissa Kycklingfajitas på plåt serveras m. Syrlig myntayoghurt 4 personer Ingredienser 800 g Strimlad lårfilé Harissa 1 fint klyftad lök 1 rödpaprika (urkärnad & strimlad) 1-2 msk olja 1 paket tortillabröd alt mini tacotubs Myntayoghurt 5 dl naturell yoghurt 1 msk torkad mynta 1 tsk salt 1 dl vatten (helst kolsyrad) Tomatsalsa Salt Olivolja Tomater Koriander Morötter Till servering Babyspenat Körsbärstomater Guacamole 2 lime 1 kruka koriander Gör så här: Sätt ugnen på 200°. Ringa lite olja i en ugnssäker form. Lägg kyckling, lök och paprika i formen. Blanda, bred ut och stek mitt i ugnen cirka 20-30 min eller till 70° innertemperatur. Syrlig myntayoghurt: Blanda och vispa yoghurt, salt, mynta och kolsyrat vatten. Om du vill ha den extra syrlig tillsätt några droppar limesaft. Servera genast eller förvara i kylen. Blanda innan servering. Tomatsalsa: Börja med att dela tomaterna, grova hacka spenaten och riv morötterna. Avsluta med lite olivolja, salt och peppar. Värm tortillabröden enligt instruktionen på paketet alt Rosta tortillabröden Hetta upp en stekpanna (högvärme). Lägg i tortillabrödet och håll koll så att botten inte bränns. Stek brödet på bägge sidor. Till servering: Lägg valfria grönsaker på varje tortilla. Fördela fajitafyllningen på grönsakerna och toppa med myntayoghurt. Vik ihop och garnera med lime och koriander.