Ingredienser 4 portioner Tillagningstid:45 min 1 paket BBQ KycklingSteak Tryffel 3 bakpotatisar 2 sötpotatisar olivolja salt 2 dl riven parmesanost (valfritt) Tomatsalsa 4 tomater 2 vitlöksklyftor 2 tsk paprikapulver 2 tsk mald ingefära ½ grön chili, finhackad 3 msk finhackad persilja 1 msk limejuice salt olivolja Myntakräm 2 dl turkisk yoghurt 1 dl crème fraiche 150 g fetaost (går även bra utan ost) 2 dl finhackad mynta 2 msk olivolja salt och peppar Till servering: Parmesanost (valfritt) Tillagning Sätt ugnen på 250 grader. Borsta och tvätta potatis väl. Skär i grova klyftor. Lägg klyftorna med snittytan upp på en plåt med bakplåtspapper. Pensla potatisarna med olja. Rosta i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Toppa med salt och färsk riven parmesanost. Tomatsalsa: Riv tomater på den grova sidan av rivjärnet eller hacka dem fint. Skala och riv vitlök. Lägg tomat och vitlök i en skål. Tillsätt paprikapulver, ingefära, grön chili och persilja. Salta. Ringla över olivolja och limejuice. Blanda ihop ingredienserna. Börja grilla KycklingSteak på skinnsidan på medelhög värme så den blir krispig i skinnet. Vänd och grilla på köttsidan till en kärntemperatur på 70 grader. Myntakräm: Blanda yoghurt, crème fraiche och smulad fetaost. Smaka av med salt. Hacka mynta och rör ner. Ringla över olivolja och toppa med peppar.