Onepot zucchiniwok med räkor och lax. 4 portioner Ingredienser 2-3 zucchini 600 g laxfilé ca 150 g skalade räkor, ca 500 g räkor med skal 1–2 st vitlöksklyftor 1 st rödlök 1 st morot 1 st paprika, valfri färg 5 st salladslökar 100 g rädisor, ca 12 st 5 cm färsk ingefära sesamolja till stekning salt och peppar 1 pkt sockerärter, ca 150 g ca 1/2 msk torkade chiliflakes 1 näve färsk babyspenat, ca 50 g Gör så här Strimla/svarva zucchinin och salta lätt och låt rinna av i ett durkslag under 20 minuter. Dela laxen i mindre bitar. Skala vitlöken och riv fint. Skala och skiva rödlöken. Skala moroten och skär tunt. Dela paprikan i mindre bitar. Skölj och strimla salladslök och rädisor. Skala ingefäran och riv fint. Marinera laxen i lite sesamolja, krydda med salt och peppar, Nu ska allt wokas samman. Börja med rödlök, morot och paprika. När de fått lite lagom tuggmotstånd vänder du ner sockerärter, salladslök och rädisor. Smaka av med salt, peppar, vitlök, chiliflakes, ingefära och sesamolja. Vänd ner lax, räkor, zoodels och spenat. Färdig att servera.