Asså äntligen är den här! Fredags myset kan få ett nattliv och tacon en ny kompis. Mellanöstern möter Mexico!KNOCK OUT I SMAKER! STRIMLAD LÅRFILÉ SHAWARMA MED LEN AUBERGINECRÈME OCH EN SMAKRIK TOMATSALSA. WHAT´S NOT TO LIKE?INGREDIENSERSHAWARMA800 gStrimlad lårfilé Shawarmaolivolja till stekning1 dlvattenTOMATSALSA200 g cocktailtomater1 st gul lök, finskuren1 tsk harissa1 msk olivolja0.5 kruka koriander3 tsk spiskummin2 st citron, saft och skal1 tsk salt och pepparAUBERGINECRÈME1 st aubergine, stor1 st citron, saften2 msk olivolja1 tsk saltSÅ HÄR GÖR DUTomatsalsaDela tomaterna i 4, hacka löken fint. Blanda alla ingredienser. Låt stå i kylen.AuberginecrèmeSätt ugnen på 225 grader. Stick hål i auberginen. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Sätt plåten i mitten av ugnen. Baka tills auberginerna är mjuka, ca 30 minuter. Låt svalna. Ansa och ta bort skalet. Mixa aubergineköttet i mixer eller mosa fint med gaffel. Smaka av med citronjuice och salt.ShawarmaHetta upp olivolja och stek kycklingen i en het panna under omrörning i ca 3 minuter addera vatten och lägg locket på i ca 3-4 minuter. Bred ut en klick auberginepuré på brödet, lägg sedan kyckling Shawarma och toppa med salsan och rulla ihop.