4 portioner 600 g färsk torsk eller rödspätta 200 g skalade räkor 2 dl gröna ärtor 1 dl riven ost salt och peppar Sås 2 msk smör 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk 2 msk hummerfond 1⁄2 dl citronsaft 1⁄2 dl hackad dill salt och peppar 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Lägg fisken i en smord ugnsform. Krydda med salt och peppar. Täck med aluminiumfolie. Tillaga fisken i cirka 15 minuter i ugnen. Såsen 1. Smält smör i en kastrull på svag värme. Vispa i vetemjölet och tillsätt sedan mjölken. Tillsätt hummerfond och citronsaft. Låt koka i 5 minuter på medelvärme. 2. Rör i dillen och smaka av med salt och peppar. 3. Lägg räkorna och ärtorna över fisken. Häll såsen ovanpå fisken och strö över osten. 4. Gratinera rätten i 250 grader cirka 10 minuter eller tills den fått vacker färg. Servera med kokt potatis.