Hej momis, Igår körde jag en cook a long live på mama's Instagram. Missade du det så kommer receptet här. Ingredienser •8 filéer rödspätta •2 tsk olivolja •85 g babyspenat •4 msk jamaican jerk •2 mangos •4 aprikoser •2 avokados •10 g chili •1 rödlök •20 g färsk koriander •1 msk chiafrön •2 lime, saften •2 tsk salt Om du är vegan/veggo ta aubergine skär i lagom stora skivor på längden (liknande fisken), marinera enligt receptet. Gör så här Strö jerkkryddan och 1 tsk olivolja över fisken och gnid sedan in den med fingrarna. Låt stå i ca 20 minuter. Hetta upp en panna och stek fisken på medelvärme cirka 2 minuter på varje sida, precis innan servering. Salsa Dela mangon, aprikos och avokadon. Kärna ur chilin. Skala löken. Hacka mango, aprikos och avokado grovt. Finhacka chili och lök. Blanda allt och tillsätt chiafrön, limesaft, grovt hackad koriander och smaka av med salt. Servera fisken tillsammans med salsan. LOVe MARKIZ