Alla vill vi vara super mama's , men jag måste erkänna att just mat och smakportioner har vart lite ångestladdat men jag tror jag har knäckt nöten för hur det kan smaka gott utan massa salt och socker! Hello mama's, Det är en djungel i smakportions världen! Vilket märke? Vad ska man ge? Hur mycket ska de äta? Fråga listan är lång! För att vara helt ärlig så har jag trots att jag jobbar och lever mat haft lite prestationsångest för att laga mat till Liora. Jag försökt några gånger men tyvärr så har det bara känts blaskigt och smaklöst. Men igår när jag höll på att experimentera i köket så kände jag att äntligen knäckte jag nöten. Jag tog frukter och grönsaker la de på en plåt, hela och in i ugnen på 100 ° i cirka 1 timme. Ta sedan ut dem låt svalan några minuter och dra sedan av skalet eller bara tryck till dem med en skred så kommer allt ut! Skillnaden när man kokar i vatten eller lägger i ugnen är att fruktsockret, smaken och fruktköttet inte blir sönderkokt och smaklöst! Jag smaksatt med lite kanel i den ena och kardemumma i den andra men här kan man prova sig fram med både kryddor och örter. Ingår gjorde jag Äpple, päron och lite kardemumma. Morot, päron och lite citron. Jag tänker att man även kan tillaga pure med fisk lycklig eller kött på det här sättet. Ska testa det imorgon and let you know. Glömde ta bilder men det kommer nästa gång jag lovar. Igår blev lilla skruttan 6 månader helt sjukt tiden gått så fort! LOVe Markiz